sâmbătă, 28 februarie 2009

Trend-ul Built-In

Bineinteles ca trend-ul built-in a patruns si pe piata noastra...Ineficienta vechilor aragazuri si a hotelor, a determinat o cerere din ce in ce mai mare in gama produselor incorporabile. Alegerea unor astfel de produse determina totodata si o schimbare a modului de viata, o crestere a eficientei , un altfel de design al bucatariei tale. Concurenta in acest domeniu a devenit din ce in ce mai acerba, marii producatori focusandu-si atentia si inovatiile spre aceasta gama de produs.

Avand in vedere gama din ce in ce mai diversificata a produselor built-in ,concurenta producatorilor si a retailerilor , cumparatorul are numai de castigat. Toate acestea au concurat impreuna la o scadere a pretului acestor produse. Bineinteles ca daca te hotarasti sa cumperi online,cu ajutorul internetului costul acestor produse va fi si mai mic. Alegerea unui astfel de produs ,avand in vedere gama diversificata poate fi insa o problema.De ce pretul unui cuptor electric spre exemplu poate varia intre900 si 5000 de ron?!...Programele folosite pe astfel de produse pot fi uimitoare :cuptoare cu sisteme de autocuratare, plite pe inductie electromagnetica ,hote cu motoare cu turbina pe sistem paletar al caror zgomot nu depaseste 60 dcb, masini de spalat vase avand un consum de 9litri/ciclu.

Toate acestea pentru o viata mai buna,pentru un efort mai mic al utilizatorului mai ales ca acesta are din ce in ce mai putin timp.

0 comentarii: